lördag 2 juni 2007

Turkietresan - något speciellt.


Turkiet, Marmaris 25/5 - 1/6

25 Maj, Fredag

Jag, ma & pa åker från Mullsjö vid 2 tiden mot Gbg där vi tar planet till Dalaman i Turkiet. Resan tar ca 3 timmar och sedan en bussresa på 2 timmar (villket gick väldigt fort!).
Vi kommer fram till hotellet "COSMOPOLITAN BLUE STAR HOTEL" där vi inte hinner med så mycket mer än att somna i våra otroligt hårda sängar.


26 Maj, Lördag

Min födelsedag! Dagen börjar med otroligt god frukost på hotellet.
Det fortsatte med sol och bad i poolarna.
För att fira lite extra tar vi varsin drink i baren, för min del blev det den otroligt goda "Sex on the beach". Även om namnet kan verka lite "för mycket" slår det inte drinken "Orgasm", haha!
Vi kopplade av i relaxdelen vid poolen och där kommer en tjej som heter IRa fram och berättar om turkiskt bad och erbjuder oss väldigt bra priser.
Jag och ma nappar och vid 16,30 går vi ner till källaren där massagedelen ligger.

Vi får basta, sitta i jacuzzi, få oljemassage och ansiktsmask. Men höjdpunkten var förståss det turkiska badet. Där man sitter i ett rum och får underbar massage med skum och hett vatten.

På kvällen är det dags för middag med ännu en gång underbar mat.
Som underhållning är det en trollkarl som trollar för hotellgästerna.


27 Maj, Söndag

Dagen innehöll sol och bad i mängder.

Kvällen blev väldigt lyckad.
Efter middagen som innehöll mat coh skratt med kyparna som gav mig rosor så hade hotellet hittat på att vi skulle ha en "bästa par" tävling.
Ma & pa blev ett par, Vicky och hennes man som kommer från england det andra paret och jag och Hans (uttalas Anzz) blev det tredje och sista paret.
Vi fick göra allt från att gråta och skratta i micken till att försöka pricka en potatis i en hink.
Vicky och hennes man blev det bästa paret men jag lovar vi var inte långt efter haha.
Mitt i allt får Hans reda på att jag har fyllt år och han lovar mig en överraskning.
5 min senare ropar någon i micken mitt namn och ber mig att komma fram, jag blev firad med sång och ännu en drink. Ingen trodde att jag fyllde 16, 24 verkade mer rimligt för dem.


28 Maj, Måndag

BINGO-KVÄLL!
Det var riktigt roligt! Bingo som inte är så roligt blev genast rikigt skoj med uppehållslekar och dans. Denna kväll fick jag reda på att jag såg väldigt turkisk ut. Både mitt för och efternamn var turkiskt.
Här fick man också veta att snygga kypare KAN dansa!

29 Maj, Tisdag

För en gångs skull var det att vara muslim något bra. Och det känndes konstigt att bli mer uppskattad som muslim... Man är så van vid fnysningan att det kom som en chock med alla dessa leénden och klappar på ryggen.
Serkan var riiiiktigt snygg denna kvällen haha!

30 Maj, Onsdag

Denna dagen var VARM! Men istället för att bara ligga och svetta sönder var jag och pa med på en darttävlig och åkte vattenruchkana.
Jag träffade också två tjejer från Liverpool Abby och Jenny som var 17 år. Dom är så roliga speciellt Jenny.

31 Maj, Torsdag

En ännu varmare dag. Pressade i solen och fick en fin färg. På kvällen åkte vi till Bazaar (Marmaris marknad/köpcenter). Det finns så fina grejer där!


1 Juni, Fredag

Det var sorligt att veta att det var sista frukosten...
Jag ville så gärna stanna en vecka till!

Mitt på dagen så skulle vi äta på "Trends & friends bar" och jag hittade en kvinna inlåst på herrtoaletten, det var jätteroligt för hon hade sabbat handtagen och ropade på hjälp. Jag hämtade en kypare (Erman, killen är så jäkla go) och hon kom ut efter det var det lunch och jag åt pizzan Cosmopolitan special. Jättegott!

Vi bubblade i jacuzzin och softade i hamocken.
vid 20,00 åkte bussen från hotellet och vid 22,25 lyfte planet. Allt gick bra, jag sov hela vägen från Gbg till Mullsjö.
Väl hemma var det bums i sin sköna säng som var så efterlängtad.
Jag kan säga nu att jag älskar Turkiet och att alla borde uppleva detta kulturrika land.


outLOUD /azra