fredag 24 augusti 2007

tre dagar av JINGSP1.

JINGSP1. - min nya klass.
En bra klass kan jag säga efter tre dagar, vi är ca 30 personer och jag kan nästan allas namn.
Jag borde få en medalj av något slag.
Idag hade vi svenska i en utan JING-salarna (ja, vi är så mobbade att vi har egna salar!) sen hade vi historia. Vi har Fredrik Svensson i båda ämnerna - go lärare!
ok, happy end outLOUD /azra

onsdag 22 augusti 2007

pust.

Jag har haft en jobbig dag. Efter 7 underbara veckor i Bosnien och sedan en vecka i tråkiga & regninga mullsjö var det dags att börja skolan. Man måste komma igång igen, inte bara stå still.
Det var bra faktiskt, man märker att alla är fortfarande blyga och vågar inte prata med alla främlingar. Men detta är helt normalt. Man hoppas bara att stämmningen kommer att lätta under dessa dagar...
Jag ska gå JINGsp1 - hoppas det blir bra!

outLOUD /azra

måndag 20 augusti 2007

Patetiskt.

Jag ångrar mig,
Jag fick för mig igår att se Paris Hiltons nya film "Pledge This".
Och jag ångrar mig nu att jag spenderade 1 timme 25 minuter och 14 sekunder på denna patetiskt löjliga film.
Filmen handlar om Victoria (Paris) som är drottningen i tjejklubben Gamma Gamma som vinner olika tävlingar och blir på förstasidan i en populär tidning.
Men det är inte handlingen som är det mest patetiska tro det eller ej. Utan det är hur Victoria (Paris) behandlar andra tjejer och killar. Hon förnedrar dem stort.
Och att skulle ha "förändrats" i slutet blev ju en katastrof, hon blev "god", Yeah sure right!
Man skulle ju tro att efter Paris senaste besök i fängelset skulle hon ha lärt sig något, uppskatta kanske det hon har hjälpa andra så dom inte hamnar i samma grej hon gjorde men nej istället går hon och gör B-filmer som är löjligt patetiska. Ja, patetiskt är ordet för allt hon har framställt. Jag ska inte enns börja skriva om filmen "House of Wax"...
GAAAH! ingen bild plir publicerad. outLOUD /azra