tisdag 11 september 2007

9.11

Dagens bloggar över hela världen kommer säkert att handla om samma sak: 9.11
Det känns som att det var igår allt hände. Som att det var igår när två plan kraschade in i WTC twin towers. Men egentligen är det idag 6 år sedan - otroligt.
Något man inte trodde skulle ske, skedde.
Ground zero står kvar och det känns att detta kommer att glömmas när de två Freedom towers kommer att byggas 2011.
Och inte nog med det så har man inte gjort så mycket för att minnas. Utan det är ANHÖRIGA som har gjort små provisoriska museum som de själva tar hand om och berättar vidare den hemska historien.
Vi måste skärpa oss, detta får inte glömmas..
outLOUD /azra

1 kommentar:

Anonym sa...

Något vi borde minnas ännu mer är lidandet av alla döda människor och anhöriga, som 9.11och Bush utrikespolitik skapat. 9.11, ska inte betonas, 2000männsikor död ska inte ge bränsle åt ett krig som dödar 200 000 människor. '
Något annat som 9.11, ger bränsle åt för att överleva. är hatet, hämnden och den amerikanska nationalismen. Twin towers katastrofen, är inte på nåt sätt speciell kollandes på andra katastrofer som sker runt om i världen. 20 000 människor dog i Kina för någon dag sen, och ingen håller en tyst minut för de på skolorna, vem är ansvarig för den katastrofen, Västländernas utsläpp, främst Usa, till en del av 49%...Idealisera inte för mycket..